lørdag 13. september 2014

Regler.

Våre utfordringer er åpen for alle i Norden som ønsker å delta.


Så lenge du følger oppgaven i utfordringen vår, kan bidraget fritt kombineres med andre utfordringer. Du kan bidra med 3 bidrag pr konkurranse. I tillegg må du passe på at alle kriterier for oppgaven er til stedet. Før vi kårer en vinner vil vi ikke gi beskjed om du ikke oppfyller kravene til utfordringen.

Du kan lage hva du vil, LO,AJ,Kort,Tag,PL,Sn@p eller Lerret, så lenge det ikke står noe annet i oppgaveteksten i blogginnlegget.

Bidraget må være nytt og linket fra selve innlegget i din blogg, men har du ikke blogg kan du sende det på mail til scrappinessblogg@gmail.com
Vi vil likevell anbefale alle å lage egen blogg, da dere vil få fine tilbakemeldinger fra andre scrappere og ikke minst vi som er DT.

Vi er veldig glad i å besøke dere som har levert bidrag, men har du kode på bloggen din er jeg redd for at du ikke får noen kommentar fra oss.

Link bidraget ditt til linken vår, bruk adressen til selve innlegget til bidraget ditt og ikke bare bloggen din(blir lettere for oss å finne frem)

Det er ikke lov til å tilbakelinke til et eldre publisert innlegg. Det vil si at du legger inn ditt bidrag etter 1, 2 eller 4 dager etter at du har postet det på din egen blogg.

Utfordringen premieres av Scrappiness. For at det skal bli delt ut premie må minst 5 forskjellige personer levere bidrag.

Vinneren kan smykke seg med vinnerknappe i sin blogg, hvis man ønsker det. Høyre klikk på bildet og lagre som.


Havner du i topp 3, så har vi en knapp for det også.


HTML KODE (Bilde med link som åpnes i nytt vidu. Husk å endre de rød feltene):
<a href="NETTSIDE-ARTIKKEL LINK" target="blank"><img height="auto" width="200" src="BILDE LINK" /></a>


Vinneren må melde seg inne 2 uker på mailadressen vår scrappinessblogg@gmail.com , hvis ikke trekkes en ny vinner.


Men det aller viktigste er at du koser deg men du lager bidrag til konkurransen vår

Scrappiness Teamet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar